VIP vendéget keres a The Chainsmokers a Balaton Sound Fesztiválra! 

VIP vendéget keres a The Chainsmokers a Balaton Sound Fesztiválra! 

A DJ duó vendége egy olyan pár lesz, akik támogatják a United Way Magyarország munkáját az értő olvasásért.


  • Drew  és Alex számára nagyon fontos az olvasás. Ezért támogatják a United Way  Magyarország munkáját. Az alapítvány olyan gyerekekért dolgozik,  akiknek segíteni kell abban, hogy értsék és élvezzék, amit olvasnak. 
  • Az  American Music Awards és Grammy-díjas zenész duó sok jó ügyben vesz  részt otthon, az Egyesült Államokban, de most először tesz ilyet  Amerikán kívül. A Balaton Sound Fesztivál támogatásával egy  magyarországi alapítványért adja – szó szerint önmagát.
  • Egy  nyereményjáték nyertesét látják ugyanis vendégül, „szőröstül-bőröstül”:  a fiúk állnak két Balaton Sound jegyet, az utazást, és várják a  győztest - a partnerével - egy személyes találkozóra!
  • A  nyereményjátékba a beugró a „Read it” jótékonysági fesztivál trikó vagy póló megvásárlása. A limitált mennyiségben gyártott trikók és pólók  egyedi számozásúak, vagyis a játékban tombolaszelvényként működnek. A  pólók teljes bevétele a United Way Magyarország munkáját támogatja.
  • A  jótékonysági kampány kitalálója és szervezője, a CauseArt Platform sorsolja a nyereményjáték győztesét július 27-én, az eredményt a The  Chainsmokers hirdeti majd ki!


A nyereményjáték regisztrációs oldal itt található! >>

SEVEN SZUPER KONCERT + IGAZGYÖNGY ALAPÍTVÁNY

  • CAP hét énekes sztárral (Kökény Attila, Freddie, Gáspár Laci, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano, Emilio) együttműködve trendi Igazgyöngyös termoszbögréket promotált és értékesített a CAP webshopban. A vásárlók között kisorsoltunk két VIP jegyet a Seven   Szuperkoncertre, 2018. április 5-re, továbbá „bandázást a fiúkkal” a koncertet megelőző főpróbára. 
  • Rengeteg  1-2  perces minivideót készítettünk, melyekben a nézőink megismerhették a sztárok hátterét, gyerekkorát, a nehézségeket, amelyeken maguk is keresztülmentek a siker felé vezető úton, továbbá - természetesen - az   Igazgyöngy Alapítványt!