Jó okkal és
jó baráttal

Jó okkal és
jó baráttal

 • Amikor az ember úgy dönt, vállalkozásba fog a legjobb barátjával, kicsit olyan, mintha megházasodna. Így hát, mielőtt a felek kimondják az igent, érdemes maguknak feltenni pár kérdést, mely hasonló azokhoz, melyeket esküvő előtt kérdezünk önmagunktól, az életünk párjának remélt szerelmünkkel kapcsolatban. Együtt tudok-e élni azzal is, ami idegesít a másikban? Elég erős-e a kapcsolat ahhoz, hogy kibírja a súlyos stresszhelyzeteket, nehézségeket is? A most még elképzelhetetlen, váratlan helyzeteket, közös kihívásokat?

  Tudtuk, hogy a közös cég a barátság extrém tesztje. Belevágtunk, 2016-ban, bízva az alapokban, amelyekere építkezünk. Bízva abban, hogy mindig erőt meríthetünk abból, ami a másikban erősebb, és kihúzzuk egymást a mocsárból olyankor, amikor a másik gyengeségei felülkerekednek.

  Nem értünk mindig egyet.
  De mindig megegyezünk. Hiszen ugyanazokan az értékekben hiszünk, ugyanolyan az ízlésünk, a habitusunk, a világlátásunk. És sosem próbálunk a másikon felülkekerekedni…
  Egyikünk a tudósítások izgalmas világából jön, másikunk a Wall Street farkasai közül. Elképesztő sokmindent csináltunk már külön-külön az életünkben. Az elmúlt 20-20 év különböző tapasztalatát dobtuk be a közösbe.

  És miért?
  Mert szeretnénk többet adni, mint kapni mostmár, mindabból, amit mi kaptunk az élettől. Erőt, hangot, élményt, tiszteletet generálni, másoknak. Együttműködést, horizontális viszonyokat, előrelépést építeni.
  Közben persze sokszor megtorpanunk. Újratervezünk. Újragondolunk. Újra nekifutunk. A legtöbbször azonban építkezünk, játszunk és úszunk az örömben. Repülünk, New Yorkba, Shanghai-ba, Isztambulba, Szingapúrba, Fuzhouba…maratonokra, őrült, éjszakai vonatokkal messzi városokba...  Úszunk a szabadságban, és keressük közben, hogy mi a hasznunk a világban.

 • Bondor Gabi és Bombera Kriszta

 • Örülök, hogy megismertelek Titeket és partnerek vagytok az ötletelésben.
  Szeretjük egyedi, kreatív ajándékokkal meglepni partnereinket, és külön öröm számunkra, ha ezzel egy jó ügyet is szolgálhatunk.
  — Berghammer Beáta / Danubius Hotels

  Köszönjük a lelkiismeretes és nagyon gondos hozzáállásotokat.
  Ez tükröződik a terméken is – szerethető, értékhordozó és nagyon szép.
  — Csehi Marianna / Hungaropharma Zrt.

  A CauseArt munkája hiánypótló és üdítően kreatív. Nekünk is volt szerencsénk megtapasztalni Kriszta és Gabi áldásos segítségének hatását és professzionalizmusát. Kívánom, hogy minél több fontos ügy találja meg lelki társát, felelős vállalati partnerét a CauseArtnak köszönhetően.
  — Hankó Gergely / GREENIUS

  We have worked on several successful projects with Causeart now and we have found them to be great partners. They are passionate about their products and always provide excellent, out of the box ideas we can easily incorporate in our campaigns. They also tackle different time zones with an amazingly short response time, which has been a huge help for us, especially with our international partners. I would recommend them to anyone who is looking for merchandise with a little extra and an agency with an exceptional customer service.
  — Zadori Zoltán / LOCALTIME

Tanácsadóink

Izsák Renáta

A CAP maximalista kampányfőnöke. Televíziós műsorszerkesztő, gyártásvezető.  Évek óta dolgozik a televíziós világban. A szervezés az élete. A jótékonysági témák mindig is közel álltak hozzá, így amikor felkértük a csapatba, nem volt kérdés, hogy ő is a jó ügyeink mellé áll. Maximalizmusa, megbízhatósága és kitartása segíti a csapatunkat. 

Duducz Erika

A CAP energiabombája. Szerkesztő-riporterként és különböző tévéműsorok főszerekesztőjeként tevékenykedik. Kreativitása nem ismer határokat. Gyorsan kitalálja és azon nyomban meg is valósítja ellképzeléseit. Ha kell vágó, ha kell sofőr és ha kell pólókat árul a jó ügyekért. 

Pőcze Balázs

A Mito Kommunikációs Ügynökség egyik alapítója és kreatívigazgatója. Balázs egykor szerkesztő és műsorvezető (is) volt a tv2-nél, később az MTV-nél. Dolgozott vezető szerkesztőként a Sanománál is.

Kámán Zoltán

Informatikai és fizetéstechnológiai tanácsadó. Zoli hosszú évekig a First Data, a világ egyik vezető tranzakciófeldolgozójának felsővezetőjeként a fizetési kultúra és infrastruktúra bevezetésén dolgozott. Nemzetközi fizetési és informatikai tudásával a pénzügyi adományok elektronikus bevezetését és webáruházunk tervezését köszönhetjük neki.

Mendrei Zoltán

Grafikai és művészeti vezető. Az elmúlt évtizedekben Zoli a legnagyobb hazai és nemzetközi vállalatok számára készített munkákat, számos közülük díjnyertes lett. Zoli a CauseArt Platform vizuális lelke, ha létezik ilyen szókapcsolat. Gondolatokból, szavakból, eszmékből, társadalmi problémákból és gyerekrajzokból alkot eredetit a CauseArt és partnerei számára.

Racskó Zsolt

A CAP pénzügyeinek és könyvelésének a felügyelője. Gondosan ügyel arra is, hogy támogatási formáink a magyar jognak és adózási követelményeknek mindenben megfeleljenek, nemzetközi együttműködéseink fölött nagy lelkiismerettel bábáskodik.

Fogarasi Dóra Eszter

Televíziós műsorkészítő, aki otthonosan mozog a kereskedelmi tévézés és a közmédia világában. Számos hazai tévés produkcióban dolgozott operatőrként, videózsurnalisztaként, technikai rendezőként. A Causeart "ügyvideók" képi világának megálmodója, operatőre és vágója.

Falus Kriszta

Korábban a Nők Lapja egyik legkiválóbb fotósa, portréfotós, dokumentarista, vizuális pszichológus, a kamera mögötti empátia nagymestere.