Ökopack/Greenius - Danubius Hotels Group

A CauseArt Platform a Danubius Hotels Családi Zöld Napjára tervezett és gyártott olyan partnerajándék tárgyakat, melyek értékmarketing és forrásteremtő tárgyakként is funkcionáltak. Nyolcszáz, egyedi tervezésű “Ökopack táskánk” bevételéből anyagi támogatást nyújtottunk az Ökopack szervezet egyik környezettudatossági kiállításának a megvalósításához. Az Ökopack Kft. környezettudatos személetformálással, tájékoztatással, hulladékgazdálkodási és nevelési programok megvalósításával foglalkozik.

Ezzel a Danubius Hotels – a CAP közvetítésével – az emberek környezettudatossági érzékenyítését és tájékoztatását is elősegítette azon túl, hogy különleges és tartós ajándékot adott partnereinek. A Danubius Hotels partnerei elismerően nyilatkoztak arról, hogy a vállalat a puszta céges ajándékozás szándékán túl “csavart egyet” a marketing büdzséjén és egy hasznos, közérdekű ügyben is részt vett. 

A CauseArt Platform a megállapodás keretében a következőket vállalta a “vegyél egyet, vigyél négyet” modell jegyében a kizárólag partnerajándékra szánt vállalati büdzséből: létrehozta egyedi dizájnnal a partnerajándékokat, a vállalattal közösen olyan ügyet választott, amely illik a Danubius Hotels profiljába (környezettudatosság), megkereste és bevételéből támogatta a kiválasztott szervezetet és projektet (Ökopack kiállítás), továbbá értékmarketing videót készített a cég és az Ökopack számára arról, hogy miért volt kölcsönösen hasznos az együttműködés. (A videó médiamegjelenéseit a CAP elősegítette.) 

Galéria